Müdür Mesajı
Sevgili Öğrenciler;

Türkiye Yüzyılı ve Yüksek Öğretim Kurulunun gelecek vizyonunun en önemli unsurları arasında yer alan Yapay Zekâ, Dijitalleşme ve Büyük Veri alanları Ülkemiz açısından son derece stratejik bir meseledir. Dijital teknolojiler alanında yaşanan hızlı gelişmelere paralel olarak ilgili bütün sektörlerde istihdam edilmek üzere nitelikli insan gücüne duyulan ihtiyaç giderek artmaktadır. Yapay zekâ, yapay zekâ çözümleri, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla Karabük Üniversitesi Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu kurularak üniversitemiz bu alanda öncü üniversiteler arasındaki yerini almıştır.

Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulumuz 2024-2025 eğitim öğretim yılı itibari ile 3 programda eğitim-öğretime başlayacaktır.
 •       Yapay Zekâ Operatörlüğü,
 •       Ön-yüz Yazılım Geliştirme,
 •       Oyun Geliştirme ve Programlama
olmak üzere ön lisans programları ile siz değerli öğrencilerimize donanımlı bir eğitim sunulacaktır.

Kıymetli öğrenciler, çağdaş ve evrensel ilkeleri benimseyen, yüksek bilgi ve beceriye sahip bireyler olmanız ve hayata hazırlanmanız için büyük bir çaba göstermekteyiz. Yaz döneminde kamu/özel kurum ve kuruluşlarda yapacağınız Staj eğitimi ile öğreniminiz süresince kazandığınız bilgi ve deneyimlerinizi pekiştirme ve becerilerinizi geliştirme fırsatını sunuyoruz.


Saygıdeğer Veliler, çocuklarının eğitimi için her türlü maddi ve manevi desteği vermektesiniz. Onların aranan nitelikli bireyler olması için çaba göstermekte olan öğretim elemanlarımızın yaptıkları fedakârlıklar ve katlandığı zorluklar öğrencilerimizin başarısı ile sevinç ve gurura dönüşecektir. Öğrencilerimizin mezuniyetleri sonrasında alanında iyi yetişmiş nitelikli bireyler olmaları hepimizin birlikte sarf ettiği emeklerin gurur verici bir sonucu olacaktır. Bu vesile ile öğretim elemanlarımıza, idari personelimize ve emanetimiz olan gençlerimizin çok kıymetli ailelerine özverilerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Sevgili gençler, hızla değişen ve gelişen dünyada geleceği sizler şekillendireceksiniz. Bu nedenle sizlere sağlanan imkanları iyi değerlendirmeniz, kendiniz, aileniz ve sizlere bu imkânları sağlayan ülkeniz için son derece önemlidir. Beklentilerinizi ve sizlere güvenen insanların beklentilerini karşılamak için başarılı olmak zorundasınız. Başarıyı düzenli ve verimli çalışarak yakalayabilirsiniz. Başarınıza gönülden inanıyor, akademik hayatınızda başarılar diliyorum... 

Öğr. Gör. Dr. Emrullah DEMİRAL
Bilişim Teknolojileri MYO Müdürü